Juridisk Information

 • Villkor & Bestämmelser

  Om du går in på och registrerar dig på BetBrain.com, på webbadressen betbrain.com, så godkänner du nedanstående villkor och bestämmelser. Läs även vår Sekretesspolicy och Friskrivningsklausulen för användningen av BetBrain eftersom de utgör en del av dessa villkor och bestämmelser.

  BetBrain kan komma att göra förbättringar och/eller ändringar i/av produkterna och tjänsterna. Detta kan göras utan föregående meddelande därom.

  Allt material på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till, text, grafik, logotyper, foton, ljud eller videor, tillhör BetBrain. Du kan hämta och visa innehåll från webbplatsen på en datorskärm, skriva ut vissa enskilda sidor på papper (men inte fotokopiera dem) och lagra sådana sidor i elektronisk form (men inte på en server eller någon annan typ av lagringsenhet som är ansluten till ett nätverk) för personligt och icke-kommersiellt bruk.

  Läs mer
 • Friskrivningsklausul

  Denna tjänst är endast avsedd att vara ett hjälpmedel för att kunna jämföra odds från olika spelbolag.

  Vi tillhandhåller ingen vadhållning eller övriga tjänster relaterad till vadhållning. För att spela/lägga ett vad (bet) eller dylikt, måste du gå till spelbolagets egna webbpalts och göra spelet i enlighet med spelbolagets villkor och regler.

  Information på BetBrain:s webbplats hämtas från spelbolagens egna webbplatser och uppdateras regelbundet. Dock, pga. oddsändringar hos spelbolaget, kan skillnader mellan det odds som visas här och det odds som faktiskt gäller hos spelbolaget uppstå. För att erhålla spelbolagets aktuella och gällande odds är det därför nödvändigt att besöka deras egna webbplats.

  Läs mer
 • Sekretesspolicy

  Här på BetBrain Ltd är vi måna om att skydda din personliga integritet. Dessa villkor gäller för insamlandet och lagringen av dina personuppgifter.

  Vi samlar inte in någon information om dig bara för att du besöker vår webbplats. Vi begär däremot att du förser oss med uppgifter, när du skall använda några av våra tjänster på webbplatsen.

  Den registeransvarige av vår webbplats är BetBrain Limited. Du kommer att meddelas från tid till annan genom våra utskick av fortsatt användning av dina personuppgifter och ges möjlighet att meddela oss om du inte vill fortsätta att få utskick annan kontakt.

  Läs mer
 • Rättslig Ställning

  BetBrain tillhandahåller en kostnadsfri webbtjänst där användarna kan jämföra odds för sportspel från spelbolag från hela världen. Oddsen uppdateras automatiskt i samarbete med de spelbolag som finns listade på BetBrain.com.

  Fördelen med informationen är att du kan jämföra oddsen och på så sätt erhålla bästa möjliga odds för ett visst vad. På BetBrain kan du dessutom använda helautomatiska filter för att filtrera ut de mest intressanta erbjudandena av alla som finns tillgängliga just då. Användarna kan prenumerera på en e-brevstjänst och få dessa erbjudanden skickade till sig automatiskt.

  BetBrain Ltd grundades i maj år 2000 i Danmark. Det är ett aktiebolag med begränsad ansvarighet och lyder under brittisk lag. BetBrain av grundaren och VD:n Ebbe Groes och de anställda.

  Läs mer