Vad är BetBrain?

Hos BetBrain strävar vi efter att ge dig den bästa möjliga informationen för odds överallt på Internet. Det innebär att du kan granska och jämföra odds från 96 spelbolag och oddsbörser från hela världen, vi täcker i huvudsak de flesta idrottsevenemang som äger rum i världen.

Vi har ett brett sortiment av verktyg och funktioner för att hjälpa dig i ditt spelande. Vissa kräver att du skapar ett konto hos oss.

Navigering

Vi har helt gjort om BetBrain navigeringen mellan sektionerna. Istället för vänstersidiga knappar, har vi skapat suggestiva flikar för att skilja de olika delarna av på webbplatsen.

Att nå olika sporter, regioner och turneringar har inte förändrats, dock, har vi gjort det snabbare än någonsin. När du är i oddsjämförelse-delen av BetBrain, navigera till ett menyalternativ genom att klicka på dess namn eller expandera och komprimera dess motsvarande undersektioner genom att klicka på expandera- eller komprimera-knapparna knutna till varje objekt. Till exempel, om du vill nå engelska Premier League, ska du klicka på 'Fotboll' eller 'Fotboll' (beroende på region) och klicka på 'Expandera' och sedan hitta 'England' , expandera den och klicka sedan på 'Premier League'. Notera också att numret bredvid varje tävlingsnamn, vilket representerar antalet aktiva evenemang för för just denna tävling.

Oddstabell funktioner

Du kan sortera alla odds tabeller för att se oddsen som beställts genom en av kolumnerna som du väljer.

Vi har nu förmodligen det bästa live-oddsjämförelse systemet i världen! Odds som har ändrats under de senaste 10 minuterna visas med riktningspilar i oddstabellen. Utnyttja detta genom att veta hur marknaden rör sig! Klicka på oddset för att se föregående värdet och tidpunkten för förändringen.

Oddsbörser har ibland begränsad likviditet tillgänglig på deras bästa pris. Placera musen på oddset för att se en pop-up som också visar det andra och tredje bästa priset och volymer. Det är också möjligt att dölja / visa all spelbörsdata från BetBrain, helt enkelt genom att klicka på motsvarande kryssruta från menyn Inställningar.

Övrig Info

Använd Min Kupong funktionen för att jämföra odds på multiplar. Klicka bara '+ Kupong' från oddstabellen för att bygga din kupong. Kupongen är också ett praktiskt verktyg för att spara matcher som är intressanta för dig, att granska vid ett senare tillfälle.

För vissa vadslagningstyper, är det möjligt att härleda sannolikhetsberäkningar som ligger till grund för bookmakers odds. Detta beräknas och visas i oddstabellen.

Korrekt information om de olika operativa aspekterna av de flesta bookmakers noterade på BetBrain, inklusive de senaste kampanjerbjudanden.

Genom att registrera ett konto hos oss kan du anpassa din bookmakerlista, välja två extra spelbolag för jämförelse, och välja att ta emot BrainMails.

Tekniska fel och förseningar kan uppstå, vilket gör att oddsen kan vara felaktiga. Vi samlar en hel del information från många olika källor och kan göra misstag i denna process. Dessutom kan en bookmaker ha tekniska problem på sin egen webbplats eller ha långsam Internet-anslutning vilket kan ha gjort det omöjligt för oss att uppdatera informationen. Kontrollera alltid oddsen innan du placerar en satsning. Informationen lämnas utan ansvar.

Vi använder cookies och JavaScript på webbplatsen.

Lycka att förbättra din avkastning på spel.