Hjälp & Support

 • Vad är Betbrain?

  Hos BetBrain strävar vi efter att ge dig den bästa möjliga informationen för odds överallt på Internet. Det innebär att du kan granska och jämföra odds från 96 spelbolag och oddsbörser från hela världen, vi täcker i huvudsak de flesta idrottsevenemang som äger rum i världen.

  Vi har ett brett sortiment av verktyg och funktioner för att hjälpa dig i ditt spelande. Vissa kräver att du skapar ett konto hos oss. navigering.

  Vi har helt gjort om den vanliga BetBrain- navigeringen mellan sektionerna. Istället för vänstersidiga knappar, har vi skapat suggestiva flikar för att skilja de olika delarna av på webbplatsen.

  Att nå olika sporter, regioner och turneringar har inte förändrats, dock, har vi gjort det snabbare än någonsin. När du är i oddsjämförelse-delen av BetBrain, navigera till ett menyalternativ genom att klicka på dess namn eller expandera och komprimera dess motsvarande undersektioner genom att klicka på expandera- eller komprimera-knapparna knutna till varje objekt.

  Läs mer
 • Kom igång

  När du ser den här symbolen finns det alltid en ytterligare förklaring eller vägledning om hur du kan använda funktionen: ?.

  Under Matcher kan du välja vilka matcher du vill se oddsen för. Under Turneringar hittar du odds för turneringsspel. Här kan du t.ex. tippa på vem som ska vinna Premier League. Använd Kommande matcher om du vill se vilka evenemang som är på gång och Statistik & Resultat när du vill se hur det gått för dina favoritlag och favoritspelare på sistone.

  Välj det spelbolag som du tycker ser intressant ut genom att klicka på länken med bolagets namn. Detta tar dig till startsidan på spelbolagets egen webbplats. För vissa spelbolag tar länken dig direkt till en spelkupong eller till ett visst evenemang inne på bolagets webbplats via en s.k. direktlänk. Direktlänkarna är placerade på oddsen i oddstabellerna och på spelbolagens namn på andra sidor.

  Spelbolagen har olika regler, villkor och bestämmelser. Av den anledningen är det en bra idé att bekanta dig med vissa av affärsvillkoren för det spelbolag du är intresserat av. Du kan få hjälp under Info om spelbolag där du hittar information om Enskilda Spelbolag.

  Läs mer
 • Grundläggande Speguide

  Oddset är de siffror som anger hur mycket du kan vinna på ett vad med en viss insats. Generellt sett gäller följande regel: Ju högre odds, desto lägre chans att vinna.

  Oddsen presenteras i olika format eller med olika stilar i olika delar av världen, beroende på lokala speltraditioner. I våra oddstabeller kan du visa oddsen i följande format Europeiska, UK, US, Malaysiska, Indonesiska, or Hong Kong standard.

  Vissa spelbolag stödjer mer än ett av dessa format. När du klickar på en länk på vår sida för att gå till ett spelbolag så kan oddsformatet skilja sig åt. Det enda du behöver göra då är att ändra formatet så att det passar dig och för att försäkra dig om att du får rätt odds när du lägger ditt vad.

  Att ge handikapp är ett sätt att göra sportevenemang jämnare och därför mer intressanta som spelobjekt. Inom vadslagningen görs detta genom att ge ett av lagen, det svagare/nederlagstippade laget, extrapoäng eller ett målförsprång. Man använder olika namn och olika konventioner för denna företeelse, beroende på sport och vart spelbolaget kommer ifrån, men den grundläggande principen är alltid densamma.

  Läs mer
 • Avancerade ämnen och spelhemligheter

  En spelbörs fungerar precis som vilken annan börs som helst. Det är en plats där man köper och säljer olika saker till marknadspris och kontrakt ingås. Du spelar inte mot börsen, som spel mot en bookmaker, utan du spelar mot andra användare av börsen.

  Ett Säkert spel eller arbitrage-vad, är en samling vad där du kan vara helt säker på att vinna pengar oavsett utgången av matchen eller eventet. Du kan inte förlora helt enkelt.

  Denna snabbguide på arbitrage-spel kan hjälpa dig att komma igång och utveckla några bra metoder i ditt spelande. Den är inte på något sätt slutgiltig. Du kommer att lära dig mer allt eftersom, av egen erfarenhet och genom att tala med andra människor som gör detta. Var förnuftig och satsa smart!

  Säkra spel kommer och går. I synnerhet SureBets som involverar involverar odds från oddsbörser eftersom användaråtgärder höjer priserna på ett ögonblick. Så du måste vara snabb. Först av allt, du behöver snabb information. Vår SureBet Pro produkt riktar sig till just detta.

  Läs mer

Kontakta oss!

Om du har problem med hemsidan, oddsen eller något annat problem, var vänlig skicka ett e-mail till betbrain@betbrain.com eller skicka ett meddelande genom att använda kotaktformuläret du hittar här:

Lätt att använda kontaktformuläret