Business Partnerskap

BetBrain är öppen för nya företag och erbjuder ett brett utbud av innehåll integration. Läs mer om vårt företag och det stora utbudet alternativen samarbete här nedan.

 • Om företaget

  BetBrain tillhandahåller en gratis webbtjänst som gör det möjligt för användare att jämföra odds på sportspel från hela världen spelbolag, både före matchen och i live händelser. Oddsen uppdateras automatiskt i samarbete med bookmakers som anges på Betbrain.com. På toppen av det, erbjuder BetBrain värdefull sport uppgifter såsom nyhter höjdpunkter, statistik och poäng och odds diagram historia.

  Värdet av informationen ligger i förmågan att erhålla de bästa priserna som är möjligt. Vidare gäller BetBrain helautomatiska filter för att välja de mest intressanta erbjudanden om alla som för närvarande finns. Användare kan prenumerera på en e-posttjänst och har dessa erbjudanden skickade direkt.

  Läs mer
 • Innehållet på din webbplats

  Du kan addera gratis oddsjämförelse-lösningar till din hemsida!

  Med en innehållslösning från BB kan ni både förbättra lojaliteten från existerande användare och attrahera nya genom att erbjuda innehåll av högsta kvalitet.

  Du behöver inte betala BetBrain för denna service så du tar inga risker. I utbyte får du värdefullt innehåll som kan stärka dina reklamintäkter från vadslagningsbranschen.

  Det är mycket lätt att integrera det med iFrame HTML taggar. Det tar i princip bara en kopia, pasta av en bit kod på din sida och du är bra att gå.

  Läs mer
 • Reklam

  BetBrain är alltid öppet för att skapa nya, långsiktiga affärspartnerskap med operatörer inom spelbranschen.

  Vi hjälper operatörerna att förvärva kvalitet trafik och öka deras varumärkeskännedom genom att erbjuda två typer av partnerskap: Premium odds notering exponering och text och lyhörd bannerannonsering på hemsidan och i våra nyhetsbrev.

  Du kan läsa om våra tjänster på: igbaffiliateawards.com .

  Om du vill få mer information om annonsering och möjligheter till partnerskap (affiliation) tillsammans med BetBrain, kontakta oss på sales@betbrain.com.

  Läs mer